友情链接: 新闻头条 新闻热点 社会新闻 通辽新闻网 澳门赌场手机投注 澳门赌场博彩集团 澳门赌场用户体验 澳门赌场平台服务商 澳门赌场PP电子 澳门赌场AG电子 澳门赌场MG电子 澳门赌场JDB电子 澳门赌场DT电子 澳门赌场PNG电子 澳门赌场NT电子 澳门赌场PT电子 澳门赌场SG电子 澳门赌场MW电子 澳门赌场BB电子 澳门赌场皇冠体育 澳门赌场沙巴体育 澳门赌场幸运彩票 澳门赌场真人彩票 澳门赌场BB彩票 澳门赌场幸运28 澳门赌场PK10 澳门赌场VR快艇 澳门赌场VR11选5 澳门赌场VR快三 澳门赌场VR赛车 澳门赌场欢乐棋牌 澳门赌场幸运五张 澳门赌场大话骰 澳门赌场开元棋牌 澳门赌场斗地主 澳门赌场押庄龙虎 澳门赌场二人麻将 澳门赌场足球投注 澳门赌场足球下注 澳门赌场网球投注 澳门赌场篮球投注 澳门赌场排球投注 澳门赌场乒乓球投注 澳门赌场电子足球 澳门赌场真人快打 澳门赌场赌博网址 澳门赌场赌博游戏 澳门赌场21点 澳门赌场棋牌赌博 澳门赌场网上赌场 澳门赌场网 澳门赌场app 澳门赌场开户 澳门赌场注册
Denizli Laptop Tamir Merkezi, Notebook Tamiri, Laptop onarım, Notebook cip değişim - 0258 264 18 02
 
 
 
 
Duyurular
 
  * Asus Laptop Tamiratı

* Acer Laptop Tamiratı

* Vestel Laptop Tamiratı

* Toshiba Laptop Tamiratı

* Sony Laptop Tamiratı

* Dell Laptop Tamiratı

* Casper Laptop Tamiratı

* Casper Klavyeler Stoklarda

* Hp notebook tamiri denizli

* Denizli Casper Yetkili Servisi

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
 
 
 
 
     
   
     
   
     
   

 
LCD EKRAN TAMİRİ & DEĞİŞİMİ

 
 
Laptop LCD Ekran, ekrankartının göndermiş olduğu görüntü sinyallerini görüntülemeye yarar.
Laptop LCD Ekranların birçok boy ve ebatları vardır ve genelde icnh ölçü birimi ile boyutlandırılırlar. Laptop LCD Ekranının boyutu; bir köşeden diğer karşısındaki köşeye olan boyutu ile ölçülür. Günümüzde pek çok laptop artık widescreen olarak üretilmektedir. Genelde laptoplarda kullanılan ekran boyutları 13'', 15'', 17'' ve 21'' dir.

Laptop LCD Ekranın ana ışık kaynağı Ekran Işık Lambasıdır. Ekran Işık Lambası ise gücünü Inveter kartdan alır. Aşağıdaki resimde de gösterildiği üzere Notebook LCD Ekran, LCD önpanel ile LCD panelin arasındadır. LCD Ekranlar genellikle LCD panel menteşelerine monte edilir.

LCD EKRAN ÇALIŞMA ŞEKLİ


Laptopunuzda görüntüyü ekran kartından alarak sizin izlemenize olanak tanıyan ekranlardır. Sizin Bilgisayarınızdan görüntü almanızı sağlarlar. Ekranlar ışıklarını ekran ışığı adı verilen ekran florasanından alır. Ekran florasan lambası ise elektriği anakarta bağlı invertör karttan almaktadır.
Lcd ekranınız bozulduğunda değiştirmekten başka şansınız yoktur ve tamiri imkansızdır. Bunun yanında laptopunuzun en pahalı parçalarından biridir lcd ekranlar.
Lcd ekranınızın bozulduğunu anlamanız çok kolaydır. Ya ekranınızda yarım görüntü alırsınız ya da çizgiler şeklinde bir ekran çıkar karşınıza.sıvı akması meydana gelir renk değişikliği olabilir

BU TÜR ARIZALARDA BİZİ ARAYIP BİLGİ ALABİLİRSİNİZ




 
 
   

Casper, Lcd ekran, Klavye değişimi denizli, Casper Yetkili Servisi Denizli
Denizli Laptop Tamir Merkezi
- Denizli Casper Yetkili Teknik Servisi